Blogger Layouts

Pengikut aquwh =D

Jumaat, 6 Mei 2011

aku melakukan kesalahan yang besar !!

nie lahh hunny bunny aku
time dye form5
HAHAHA
kelakarkan muke dye werk !!
tak pew dye tetap boyfie aku

law pon mukew dye lawak
ILOVEYOU


hep ,, aku sedih ari nie ,, aku dah wat kesalahan yang besar ,, napew aku bodoh sgt r ,, bende pon aku tak leyh jage ar ,, aku tau dye sedih aku dah ilangkan cincin uh ,, aku nak cari sampai dapat cincin uh ,, law apew pon terjadi ,, aku tak tau apew yang aku da wat nie sume ,, npew dah bertahun2 dye pegang barang uh tak ilang tapi aku pengang baru sehari da ilang ,, yang aku sedih lagi uh tuh cincin aruah ayah dye bg ,, adoi mestilahh dye nak simpan kan waris ayah dye tingglakan ,, adoi ,, aku jahat ,, aku bodoh ,, aku manusie tak bergune ,, tapi aku sayang dye ,, aku harap dye maafkan aku ,, aku tau betape sedih nye dpt tau aku ilang kan cincin uh ,, along dye yang jadi abg angkat aku pon tye mane cincin uh ,, adoi ,, apew aku nak jawab ,, tapi aku nak jujur gak ar ,, aku try jujur ar ,, akhir nye aku jujur jugak huhu :'(( hmm ,, apew lahh hidup aku nie ,, aku selalu susahkan owang kan ,, n sal mbe2 aku lakk dowang sakit ati gn perubahan perangai aku ,, tapi kowang pon kene lahh paham aku ,, tapi aku mintak maaf ar law aku ade salah ,, tapi aku memang sayang kan kowang ar ,, sumpah !! aku sayang sume mbe2 aku lahhh ,, hurmmm n pkwe aku alip uh ,, aku tahu dye tension ar malam nie ,, tapi aku tak nak pon wat dye tension ,, aku da wat pon dye tension ,, adoi apew r jahat sgt kau nie wanie ,, adoi ,, tak pew lahhh ,, aku try cari lahh cincin uh ,, aku nak gak cari ,, aku nak pulangkan ,, hurmmm sedih nye ,, bengkak2 mate aku pikir kan hati hunny aku sowang nie ,, hmm :'(( ,, alip ,, sowi aw aku ilang bnde uh ,, n bnde kite bersame uh ,, aku tak sengaje tapi aku tau tuh sume salah aku kan ,, maafkan aku ek alip ,, aku tak nak kau sedih aku akan cari sedaye upaye aku tau ,, aku nak kau epi selame nye ,, aku rindu gelak kau ,, aku rindu senyum kau ,, aku rindu sende kau ,, aku rindu kau alip ,, aku sayang kau alip ,, lastly maafkan kau ek alip ,, muahhhhh iloveuso0much !!

2 ulasan:

  1. huhuhuu bgs lh tu kalau dah jumpa cinta sejati adik wani..jaga lh dy elok2 hargai lh dy.,...tp satu je pesanan jgn abaikan pelajarn walau apa pun yg berlaku dlm sesebuah perhubungan......

    BalasPadam
  2. okeyh ,, thankz ,, hahahaha

    BalasPadam